CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, November 22, 2011

Peace yawww =D

Assalamualaikum guys...
senyum senget sket..:/
Amboi happy nampak Malaysian people..
Termasok owg yang ngah menaip ni..
Tido sambil senyum senget kot mlm tadi..
Cewah..
Terbaek la skandal2 aku maen bola..
Even byk drama king..haha
Emo skali maseng2 tgok bola last nyte..
Aku???huh..jgn ckp ar..
Mulot dok nyumpah seranah player indo jer..
Maen cam gam bin pang..
Pandai tapi tak ckup bijaksana..
Lawak pon ada..sebap aku ni jarang melayan bola..
Tetiber jek aku terjebak..
Sbp terasa kemeriahan even tgok kat umah jer..
Mak aku da terpekik terlolong da..
MAk tok aku wat muka pelik jer tgok..
Sampai kan dye kata..apahal mcm nak gadoh jer ni???
hahahaha..gasak jah!!
yang penting kita enjoy..
tapi yang aku tak pham..
pakcik aku tgok bola mcm org stupor (xada feeling)
kitorang da mcm sakai da men jerit2..
hikhuk....(~,~)
menggelabah ken????
yang penting...
Malaysia champion..
kau ader??kau takder kau diam!!!


tangisan kecundang :)
mood: patah suda sayap garuda..peace <3


0 khabar angin: