CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, November 19, 2011

Nobody Perfect atawpon Takde Sape Sempurna..

Assalamualaikum ukhti..senyum sikit :)
Okey..pham tak tajuk tu???
ha???xpham..g bukak kamus..hihi
Orite guys..smua pon taw ryte nobody perfect..
Memang pon..anak sepupu titew pon taw la kaka :p
Kita dijadikan Allah s.w.t memang tak sesempurna Nabi Muhammad SAW ken..
Thats why la..kat dunia ni ada org yang suka kita..
Ada jugak yang i hate u damn much la mangkok..
OK..tu saya faham..
Coz..aku pon ada haters kat lua sane..
Sbpnyer..hanya mereka yang tahu kan??
Name pon aku ni manusia biasa..
Memey tak ah nak lari dari buad silap dan dibenci org..
Lantak ar..janji kau bahagia..
Atleast dlm life kita ni kita wajib wat yang terbaik..
Even orang lain memandang serong..
Its okay darl..
Wat je ayat gni..
Kau hal kau,aku hal aku..ceyh..mcm ayat JAI jer..
kuang..kuang..kuang..
Apo laie ekh den nak koba..ermmmmm!!!(thinking fer a while)
tetttt...ok2..
Apa yang aku paling tak minat..
Manusia jenis tamak haloba plus plus..
Melampau..lemak berkrim pangai cam sakai haram ko ea?
Tamak harta tak kesah lagi..
Ni tamak laki..hadoy!!kau ni bodo ke bingai ha?
Lawak doe..da terang2 kau tu in a relationship with someone..
Bole pulak nak menggatai ngan bf haku pulak 2..
Dasar birah kan kaw??!!!
Pastu kau nak maki aku pulak ken..
Tgok diri tu dulu sebelom nak azankan aku la weyh!!!
Mangkuk jamban tol..
Wat malu pompuan jer doe kau..hahaha
Sumpah lawak cam badot no kau..lalalala
Uppppssss...maaf..bab2 cenggini mang agak laser siked yoo..
peace(~,~)
Kbye....salam choki2 dari saya..

stop dreaming lar...puihhh..

0 khabar angin: