CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, November 27, 2011

Kau Racun..Kau Penawar..

Toink..toink..toink..(sambil lompat depan notebook ni..hihi)
Assalamualaikum there..
Ekh lupa..selamat pagi u olz..
Sejuk bangat deyh..hikhuk~
Okey bebeh..again and again..
Berkaitan yayunk ngok ngek aku yang sowang tuh..
Entah kenapa aku suka giler nak story sal dye..
Dye ni wat aku byk nak bercerita..
Mcm penglipurlara lah pulop kite ni kan??
apeee pon cannot lolx..
Persoalan aku kepada sang kekasih..
Mok..nape kau wat aku ketawa??..
pastu kau wat aku sedih lalu aku pon nanges??
Kau nak soh aku jadik mcm org giler tu ea..
jap kang ketawa..jap kang melalak cam sakai..
Kau ni mang lebey la babe..
Jangan sampai aku panggang kau wat santapan harimau yunk..
Tapi mane sampai haty aku nak wat gitu..
Kang x memasal aku sunyi sowang2..
Pon bole giler gak..
Yunk..kau ni spesies racun ke penawar??
Aku pon x pham kekadang..
Bila aku tgok kau sebenarnye aku tgok diri aku sendiri kat cermin..
Sebap angen kau tu same dgn je ngan angen aku kan??
Mood mcm hape je..
x ada arah tujuan kekadang..
Tyme kte baek..memang very the sweet..
Lbey manis dari gula Melaka gittew yunk..
Tapi law da gadoh..
Masya'Allah..
pkir 40 kali aku..
kau ni bf ke musuh ketad aku??
Dahsyat....!!!
pastu kite baek balek tanpa sape2 mintak maaf..
Mcm gadoh budak2 ler kate ko..
Yunk siyesly talk..
Asal aku ngah bertekak ngan kau..
Mesty masa tu muka aku da mcm kucing kne sepak terajang..
Tak dpt aku nk explain kat kau..
Pokoknye aku mang moody lar..
Sakit haty ngan kau...
padahal tak perasan kau pon sakit haty ngan aku..
Masalah dpt pompuan keras kepala mcm aku..hik3..
Tapi gadoh2 pon kau tetap nombor satu bebeh..
Kau selalu soh aku g carik orang yang lbey baik n perfect..
Kau giler ke apis..
Da name aku ni degil..
ape lagi haty aku...
Kalau rase syg bole pindah2 mcm wat pemindahan organ...
Takpe lagi..(wat pemindahan organ pon seksa ngok!!!)
Aku ni mlot jer mcm sakai haram..
Tapi aty aku penoh ngan bunga2 cinta ko taw???hahaha..
Kadang2 yang terbaek tu maybe pada pandangan orang lain..
Tapi bukan pandangan aku..
Sebap aku asek pandang kau je doe..hehe
Yayunk ngok ngek..kau tu special bangat..
Mcm ABC special tuwh..ahaks..
Da la..semak jer tulis pepanjang..
Okey..tata titi tutu jah2 sekalian..
Adios.... =D

p/s: again tade gambo....malas nak letak..hope enjoyyyyyyyyy..


0 khabar angin: