CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, November 27, 2011

Intro plezzzzzz...

Hyep kawan2..
Assalamualaikum u olz...
Baru aku sedar diri yang aku byk cerita menda2 merapu..
Tanpa mengintro sikit sebyk about blog aku yang poyo-poyo gedik ni..
Muahahaha..ngee~ :D
Okey actually aku bukan la blogger hebat seperty mereka yang banyak pengikut..
Entry meletopppss..kebaboom...!!
But bagi aku pegikut yang ada kat blog aku ni adalah kawan2 aku..(~,~)
Coz..aku bukan sesape nak ada pengikut bagai..
By the way thanx ya frens..
Yang mane ada komen2 ngan terjah kat shoutmix tuwh..
Thanx gak yang sudi gatalkan mata baca entry2 gelabah aku ni..
Aku wat blog ni sekadar suka2..
Meluahkan apa yang  terkandung lam isi sel2 otak aku ni..
Tak lupa jugak jilid2 buku yang ada dlm kotak hati aku ni..
Nak bersuara..aku tak biasa sgt cter2 kat org..
Thats why aku menaip dlm blog ni..hihi..
Actually benda ni seronok la..
Bole kongsi2 cerita kan..
Aku pon suka jgak baca2 blog kalian..
Ada yang enak di baca..
Aku akan komen..
Tak pon aku jerit jek kat shoutmix korang..
Law tak ada shoutmix tu..aku jerit je mcm sakai..hehe
Lagi satu aku wat blog ni tok luahkan rasa cinta aku kepada mereka yang aku sayang..
Kerana..tanpa mereka..mcm xder oksigen jek paru2 aku..

Tentang Ain:
-Full name aku Noorain binti Razali
-Panggilan dari mereka (ain,along,syg..hihi)
-Kadang2 byk ckp..kadang2 pendiam..(ikot mood)
-Seorang yang berangen..
-Tak suka org ckp belakang..
-If aku suka..aku akn kata suka..and vice versa
-Suka matematik..hihi(tapi cont nursing..tak pham)
-Taken by Mohd Hafiz Azizan bin Mohamed Nasri..insya'Allah beliau bakal suami aku..
-Kata haty aku selalu nye tepat..
-Caring tapi garang..(adek2 ckp..huhu)
-Belum pro memasak...(malu..malu)
-Sgt suka menyanyi..(peduli org kata suara mcm katak x ckop oksigen)
-Senyuman Apis adalah pengubat seribu satu penyakit haty..sebap law dye angen..dye takkan senyum langsung..hampeh!!
-Cadbury adalah coklat kegilaan aku..
-Purple warna kegemilangan aku..(motif)
-Nasi Goreng again n again..love it..
-Impian..nak jadik manusia berjaya dunia dan akhirat..
-Nak kawen ngan apis ngok ngek..pastu ada baby yang comel..hihi(gatal!!!)



0 khabar angin: