CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, November 18, 2011

Di Saat Aku Mencintaimu

Hyep gegurl n boboy sumer....
Assalamualaikum..uppssss..lupa la...hehe
Regarding lagu tema blog aku ni..
Aku memilihnyer kerana tetiba teringat perkenalan ngan incik..
Dia bagi lagu ni kat kita..
sweet la dear..
Tapi lately sgt sedey..
Sbp terasa jawuh haty je ngan dia..
Nape tah..mungkin aku salah kod :(
Walaubagaimanapon..aku masih syg dia lolx..
senyum sikit :)
Masa dulu2 dye slalu nyanyi lagu ni..
Gegurl sukew..(alamak gediks la pulak..sori2..)
Ucuk..kita rindu la nak deng0 awak nyanyi lagu ni t0k kita..
Law awak tak ngan kita lagi..
Mane kita nak cari org yang bole nyanyi mcm awk..
I love you b..(gatal bole???)..hehe
Okie..tu je dulu wat mlm ni..
Bubye Lalink <3
Sekian.....tettt....



0 khabar angin: