CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, November 25, 2011

Berjalan Bersama

Assalamualaikum w.b.t...
Heyyo guys..
Apa kabo sume?? i sihat je Alhamdulillah..(padahal orang ta tnye pon..ahaks)
Ok..jap ea..nk lap peluh...fuhhhhh!!!!
Ok sygs..
Ni nak cter balek sal my incik..
Da lame kod x cter sal si oncet neyh..
Bangon tid0..bang0n tid0..
tetttt..
8 bulan sudaa berjalan bersama dye..
Opsss..maksud berjalan bersama bukan aku dok berkepit ngan dye sambil jalan ok...
Mampos!!!
hahaha..
Masya'Allah..kepenatan tu Allah s.w.t je yang taw..
Even dlm 8 saat pon mcm2 bole berlaku..
Ni pulak 8 bulan..
Ni bukan citer dongeng ok..
Aku bukan kuwat perasan mcm kaw..(tok yang berkenaan)
Orait..if aku kata..aku owayz happy dlm tempoh 8 bulan ni..
totally bodo2 u olz kne kencing..
Mesty la ada pahit n manis nye..
Ngat kitorang ni malaikat??
Tak aku wat dajal..dye wat dajal ngan aku..
Then same2 sakit aty n sakit jiwa..
But we all da decide nak same2 even ape pon jadi..
Kan awak kan??(mcm la dye baca)
Okey..kitorang law gado..gadohnye luar biasa..
Ish..ish..ish..
Kaw pe taw??taw nak mengata je kan??
Tak taw benda yang jadi..
Pastu dok ngumpat je..
Ngat aku ta taw??
Kemon gurl..
Kalau kau ase aku bodo..yang bodo tu sebenarnye kau..ok???
Aku..tak ada masalah nak waqafkan bf aku..
Tp kalau dye yang taknak..
Kau ase kau bole bersama dye ke??
Pkir la bek2..kau bunuh aku pon..
Belom tentu dye nak ngan kau..
0k..sekian terima kasih..
Leb-leb...semakin hary semakin syg aku kat kau..
Mekasih taw yayunk sebap still ngan aku..
Kau ni nakal..aku denga mcm2 cite bruk sal kau..
Sampai aku hampir ilang kepercayaan pada kau..
Tapi aku taw sebenanye kau tak mcm tu lagi kan??
Aku lagi kenal kau b..
Aku taw kau syg aku kan??
Kau slalu nyanyi tok aku..
Kau selalu kacau aku tido tngah2 mlm buta kan b..geram aku!!
Paksa aku bangon teman kau mesej..
Pastu kau pulak bantai tido sampai mata aku da x dpt sambong tido..grrrr!!
Tp sbp tu lah aku bakal rindu kaw bila kau xada ngan aku..
Kdg2 kau kejot aku pagi2..
Aku sengih je tgok kau yang kol..
Aku sayang kau..
Aku harap kau pon sayang aku..
Aku tetiba sgt rindu sama kau :'(
Tadi da la aku nmpk kau..haha..cekci lolx..
Kau kan bhan tok aku menganjeng..
Law tak ada kaw..
Susah la nak menyanyah kan yayunk??
Ok bai :)

p/s: maaf xletak gambo..kawan malas la..hee~agak sengal pilih tulisan kaler merah ngan background kuning..

0 khabar angin: