CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, November 2, 2011

Apeee pon Tak boley...aiyakkk...

Assalamualaikum u olz..u olz...
heyh..asal tajuk ni ain???
macam bangang jer tajuk aku...
sorry..kehausan idea..
ni da masok sebulan lbey aku jadi pekebun anggur taw2..
wat malu bangsa je kau ni ain..huh..
nak kata aku tak usaha..
tak ikhtiar..sgt tak mungkin..
aku da sepahkan aku punyer resume..
jadik femes jap kat email HR2 sekalian..
tapi apee pon tak dapat..
dapat kecewa ada la..
kadang2 aku pon malas nk pkir..
wat kusot otak jer...
sbp masalah ni jer..
aku bole timbulkan byk masalah..
naseb masalah2 yang laen tu da settle..
no more crying for this moment..
da mls nak sedey2...
nanges kalau dapat kije ke..dapat duit ke..
nak jugak nanges sampai berdarah..ahaks..
hidop mesty diteruskan..
jangan give up ain..
ramai yang support...dont worry be happy..
ok lagi satu..
aku tak suka sangat bila aku dok diam2..sunyi sepi..
tup2 ada owg men cucuk2 n buat masalah ngan aku..
hesh..hangen2...
mintak2 xada lah yg cari hal..
aku tak minat nak bertekak sbp benda nonsense ni...
buang masa ok..
so love what u do n do what u love..
jangan kasau sayep...
kang kaki makan kau..
adios amigos..
nah..amek flying kick ikhlas dari aku..


budak paling comowt :)
dari kiri : aku, adek spupu aku n adek aku yang second..