CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, November 18, 2011

Aku adalah aku....toink3...

Assalamualaikum sayam..awww..
Aduh!!still fail mereka tajuk blog...
Lempang diri sendiry satu kali..
Ok guys..wa ni bila da bosan dok mcm batu nisan..
Mula la nk gatai jari taip enteghi (entry) baru ni..
Ngada2 lbey khan????
Aku tataw da nk story apa..
Cuma aku rasa hari ni hari pelik..
Akukah yang pelik ataw harikah??
Kompius Mak andir jap kat situ..
Hadooooyyyyy!!
Bodohla bosan ni..(tetiba bosan kne bodoh en..bole??)
Hari2 aku bosan sebenanyer..
Bila la nk keje..elak keje lbey bosan dari menganggur ken??
lalalalalala<3
Aku sebenanyer kangen saat2 student..
skunk ni nak keep in touch ngan kengkawan pon guna fb jer..
untonglar ada fb..kan,kan.kan???eheks..
Hurrm apa lagi nak bebel erk..
Dah la..tu jer kot..
Hobi aku bukan membebel pon..
Kbai..
Salam tak berapa nak sayang dariku..cewah!!!!
See yaa bebeh!!!!(tak payah nak bebeh sgt la kaw..)

kau geli??? ekh..kau punya pasal lah..ni blog kau ke bangsat???!!!

0 khabar angin: