CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, October 29, 2011

Awak Anugerah Terindah

Cinta..satu perasaan yg Allah wujudkan pada haty setiap manusia tanpa mengambil peduli siapa pon seseorang itu..si kaya, si miskin, si cantik mahupon si hodoh..semua berhak memiliki cinta..dari perasaan yg satu ni kita akan rasa happy, sedih, kecewa, terharu n mcm2 la..ada jugak yg sanggup merosakkan diri sendiri sbp cinta..memang cinta ini membunuhku betol la..

Cerita aku bermula bila aku kenal dia..Mohd Hafiz Azizan..macam mane aku boleh tersayang dia..2 sume kuasa Allah dicampor ngan permainan hati..aku sendiri pon x pasti..Ya Allah..aku bersyukur dengan apa yg kau berikan aku selama ini..dan aku bersyukur sebap Allah jumpa kan aku dengan dia..insan yg masih wujud dalam hati kecil aku ni..aku serius tok dia jadikan masa depan aku..

Tapi....impian aku sikit lagi nak hancur..aku pon dah tak taw ape lagi aku nak buat..aku sangat-sangat buntu skunk ni..aku dah tak kuat lagi..sekali lagi aku hampir kalah dalam bercinta..tapi aku dah cuba sedaya upaya aku..aku masih sayangkan apis..aku nak sgt dia dpt mcm dulu lagi..aku tak taw ape aku nak buat kalau dia dah x ada lagi dlm life aku..ape jer kenangan ngan dia..bila aku teringat..otomatik air jernih lincah keluar dari mata aku..ermm..esok lusa boleh jadi Ain Selamat lah..apa nak buat yer??

Aku cuba berlagak keras hati..sebap aku taknak nanti dia rasa bersalah untuk tinggalkan aku..sumpah aku sangat sedih..tiap malam aku hanya mampu berdoa dan menangis..menangis..menangis..bila air mata ni nk kering entah..

Dear Chenta Aty:


Awak2..saya masih sayang awak mcm dulu2 lagi..saya sedih kita jadi mcm ni..dah mcm musuh pon ada..tapi tak pe..saya ada kesabaran lagi..saya minta maaf kalau saya banyak dosa ngan awak..saya tahu saya bukan yang terbaik..mungkin ada yang lebey perfect untuk awak..awak jaga diri baik2 okey..saya doakan awak happy selalu..taknak kusot2..taknak sakit okey..saya nak berterima kasih kat awak..sebap awak sayang saya n buat saya happy..semoga Allah balas kebaikan awak..saya selalu sayang awak:)..rindu kita yang dulu..

Thursday, October 6, 2011

aku dicipta tok jaga kau..part 2

tajuk ni lagi??
sorry lah..xada idea tok tajuk..
hmm.....
maaf incik blog..
ngan kaw jer aku bleyh ngadu..
walaupon x ada respons..
yg penting aku pwas aty..
sbp luahkan kat manusia pon ..
xkan pernah ada yg pham..
n sudi pham keluhan anak yatim cam aku..
kenapa dye wat aku mcm aku ni x ada perasaan..
tok aku sume dye tak boleh..
tapi tok dye..
aku wajib wat..
sebap ape?
sebap aku tak nak hilang dye..
aku takkan tinggalkan dye..
tu janji aku..
tapi dye x FAHAM!!!!!!
knape???
sumpah aku sedih...
dye suka fitnah aku mcm2..
aku menangis..
aku terasa nk pegi..
tapi aku tak boleh...
apa lagi aku nak wat pon aku tak taw..
aku tak sampai haty nak wat dye sakit..
aku tak nak dye nanges sbp aku..
aku selalu cuba yang terbaek...
tapi dye mcm x amek kisah langsung sume 2..
salah aku ke?
aku cuma nak ksh syg jer dari dye..
atleast ada org jaga aku..
dulu aku cple..
last2 aku kne buang mcm sampah..
tapi aku tak pnah ada niat nak bls dendam..
sbp aku cye ngan ALLAH..
sorry sbp aku emo hari ni...
ntah lah..
KUSOTTTTTTTTTTTTTT..
p/s: thanx syg wat aku saket lagi.. : )
enjoying that...

Sunday, October 2, 2011

aku dicipta tok jaga kau..

Owh Hafiz Azizan...
Boipren nyer sowang jer..
Tapi mcm ada 10..fuhh..
berpeluh jap...hehe..
mana dye ni...
rindu lah...
hurm...
syg..owg mintak maaf..
mmg owg dilahirkan ngan perangai kepala batu..
(tapi owg x salahkan mak..)
tapi kepala batu ni sentiasa sayang awk..hurmm..
memang owg slalu blagak..
owg ckp xmaty pon xder kaw..
kaw bukan cinta maty aku lagi..
xder kau pon aku bleh hidop.
blar je la..
owg slalu halau awk..
tapi..jawuh kat sudut haty kecik ni..
owg takot kehilangan awk..
serius...
aduh..sedey la plak..
hari 2 masa awk ckp da tawar haty ngan owg..
saket sgt rase...
owg taw owg degil..ego...xdengo ckp..
tapi caya lah..
dak degil ni la..
yang akan setia temankan hari2 awk..
ada bila awk susah:(
selalu sygkan awk..
dan takkan buang awk mcm sampah..
dan cuba yg terbaek tok wat awk sentiasa tersenyum..


Pempuan yang paling degil pnah wujud dlm life awk;
Ain yang kusot...