CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, August 29, 2011

Ramadhan tahun 2011


1 OGOS 2011-29 OGOS 2011

Setiap tahun seluruh ummat Islam kat seluruh ceruk bumi ni akan menyambut puasa di bulan Ramadhan di mana ni slah satu dari 5 rukun Islam..Tapi Ramadhan kali ni amat berbeza dari sebelumnya sebab slame aku hidup 21 tahun ni,cuma tahun ni jer tak sambut puasa ngan arwah ayah..sedih tu memang tak dapat aku nafikan terutama my mom..actually, i miss him so much..mcm mane besok yer..hmm..Selain tu,tahun ni jgak first time wat aku puasa at my new hometown yg sebelum ni cuma kampung sebelah mak jer..tak sangka kan mase 2 terlalu cepat..hurm..ok lah..tutup jap story sdeyh ni k..skunk nk cter sal keajaiban bulan Ramadhan..kalau nak ikotkan aku ni sebenarnye salah sorang yg ada gastritis..ish..dpt mase twun 2009..yg pliknyer,sepanjang puasa ni langsung x kena pon..mmang ajaib..SUBHANALLAH..


0 khabar angin: