CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, June 30, 2011

Suka duka Jun Part 2

Rasenyer pe yg aku nk cter kali ni mcm xder kne mengena jer ngan tajuk asal..
ah!!lantak la..
nk jgak tajuk tuwh..hmm..
ish bosan nyer hari ni..
opss..bkn hari ni jer..hari2 kot..
lmbt plak nk cuty sem..
pe yg best an..
dpt cuty 8 minggu..(ngader2 ckp dua bulan sudeyh..lalala)
lame kan,kan,kan??
jgn jeles ok pade yg tak dpt cuty mcm aku..
2 hary giliran angah ni giliran aku plak..
ish2..naek loya la tekak mak aku,adek ngan mak tok ngadap muka aku jer dua bulan..
kalau keje pon mcm best gak an..
benci nyer..
aku lupe plak cuty ni nak kne study dari A sampai Z..hahaha..
mampos pecah otak aku..
jgn giler mroyan sudah..hmm..
boring..boring..
hmm..ada lagi satu hal yg paling menyesakkan dada aku..
naseb x maty jer taw..
aku slalu beno gadoh ngan bf aku..hadus2..
pnat lah..
rase mcm nk give up pon ade..
naseb la ade prasaan syg..
kalo x..good bye..
bosan2..
baek idop single snang..
x nyusahkan sape2..
x saketkan haty sape2 n x saketkan diri sendiri..
mula2 sumenyer indah...
tp nape tah lately ni dah mcm x bahagia jer aku rase..
bosan ar..
jd diri sendiri susah..
jd hipokrit lg org nyampah an?
stress ar kalau aku x slh pon aku dislhkan jgak..
kdg2 benda kecik pon..
wa kne maki mcm hape..
sdey gler siot tyme 2..
7 hari 7 mlm melalak..
da lme aku x melalak sbp laki..
tp,aku pjuk gak la sbp syg..
pekakkan tlinga n butekan mate jer kne maki mcm g2..
x bleh trime..
ntah la..
even da mcm2 aku wat tok pwaskan aty dye ttp aku di lyan mcm kwn2 dye jer..
bile aku ckp,dye kate aku x pham dye plak..
kdg2 aku rase nak jer pegi jauh..
tp nanty dye mesti kate aku ade jantan lain..
aduh!!aku xder feel pon ngan sape2..
2 jerlah..
balek2,aku jgak yg disalahkan..
sdey ar..
naseblah aku ni ade sket kekentalan haty..
kalau x..
aku dah wat cubaan bunuh diri..
ala2 drama tamil..
lagi satu hal..
smalam..aku tnye syg aku ke x..
pon kne mrh gak..
salah ke nk tnye cam2..
dye tanye kat aku..
aku x pnah mrh mcm g2..
rase mcm nk nanges jer skunk ni..
siyesly..nape org laen bleh..aku x boleh..knape??!!
aku nk jd ain yg dulu..
yg xpnah ade prasaan tok jd gf Hafiz Azizan..hmmm..
aku sunyi taw x..
kalau tak aku x cari dye..
x kacau dye..
nape dye wat aku jth cinta ngan dye????!!!


0 khabar angin: