CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, June 29, 2011

Sehari tak gad0h mcm nk demam rase...

Salam..hai incik blog yg aku kasihi...Hmm..ni la aktiviti bosan2..mengupdate ko..haish...nak dkat2 grad ni bosan membuak2..mcm nak muntah2 ase..dtg kelas bkn wat pe p0n..hmm..maen game,maen game,maen game..Incik blog..ni aku nk cter sal kesah hari ni..hesh..apeeee pon tak bleyh..tapi hari ni mmg byk mende jadik..sakit pale..tp wat2 cool..sbp aku kan ego setinggi langit..lalalala..ok,kte mule dari pg yep..hari ni,pagi2 aku dah bangun..around kul 5.45 pg..excited x aku??hehe..padahal aku bangon sbp nk wee wee..ala,pham2 la k..pas2 tgok2 blik air ade org..wah..ade jer yg semak lah..pas2 tetibe jer rjin..gsok lah uniform dulu..pas2 jer..pkir2 blek..alang2 dah wee wee..mandi jer terus..senang..pas2 bleyh sambong tdow blek..ngeh2..ngat nak pose..tp tetibe perut ase tegang gler..saket woo..last2 xjd..sambong bsok lak..pas2 siap2 nk g kelas..sampai2 jer singgah mak yam jap..bekpes ngan geng2..huhu..pas2 msuk2 kelas jer..da bkak lappy..konon nk maen angry birds..tp syg2 sy 2 nk tgok movie lak..so lyankan la..utk tidak membuang mase..aku pon wat2 rajin trun library nk pnjam buku..nak LJM la ktekan..padahal wat set0et jer..pas2 join dorang tgok movie..padahal aku ase dah byk kali tgok movie 2..pas2 jep..kul 1,g usha2 brang jap kat pelangi..ape lg..tgok jam idaman la..tp stress gler babi..dwet takde lah plak..hesh!!..then tr0s naek g POPULAR jap..cari novel..byk novel best taw..tp,yg terpilih..novel SWEET SOUR..baru bce sket jer..nanty mood dtg baru sungguh2 cik ain bace ea??pas2 dah bosan on9 plak..yg aku tak bleh blar..ade pompuan yg bermasalah kurap kat tgn..sib0k d0k like k0men aku kat wall laki aku..weyh!wa punyer suka lah..pas2 aku pon knon lah ngadu ngan apis..pas2 dye pesan tak yah kec0h2..relax2 jer..relax pale hotak awk ar..pas2 gadoh blek..padahal baru baek 2 jam..tensen2..pas2 aku plak jnis suke menjawab ckp dye..mmg berangen la org tue 2..dah..saket haty..nme pon jiwe remaja..panas beb..haha..then aku pkir2..ah!!mls nyer asek2 gad0h..aku pon ngalah la..pdm blek komen yg aku dah ckp..sume kot komen aku..kang ade setan panas plak bace..haha..plik aku,pe la yg aku ade rmai no jeles n skt haty..rasenyer x nyusahkan idop ko kot..bodoh nk mampos dak mentah ni..pas2 aku tgok jer kat wall..tetibe nk maki aku..siap ckp aku pompuan bertudung tp mcm pelac0r..OMG..x tergugat pon..sowi la baby..aku tak knal kau..so pe yg kau ckp n tulis..ibarat sampah jer..naek menyampah aku..kalo sangap sgt kat apis..amek la..2 pon kalo dye nak kat kaw la..aku no hal..pas2 aku pon tkar status kat wall..saje nk wat aty ko pnas..padahal aku sket pon x efek ngan makian kau..hok aloh..serabuk peruk aku nate beruk ni..ape2 hal pon..aku ttp syg apis..perangai apis yg xleyh blar..ble dah saketkan haty aku..pas2 wat lawak mintak kaki..ish2..dah la..pnat la taip pepanjang..nanty makin merapu aku..kang ngantok lak spe2 yg bace ni..hehe..pape pon..aku tetap peace..x boleh tension2..nanty jerawat naik..

0 khabar angin: