CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, June 30, 2011

Suka duka Jun Part 2

Rasenyer pe yg aku nk cter kali ni mcm xder kne mengena jer ngan tajuk asal..
ah!!lantak la..
nk jgak tajuk tuwh..hmm..
ish bosan nyer hari ni..
opss..bkn hari ni jer..hari2 kot..
lmbt plak nk cuty sem..
pe yg best an..
dpt cuty 8 minggu..(ngader2 ckp dua bulan sudeyh..lalala)
lame kan,kan,kan??
jgn jeles ok pade yg tak dpt cuty mcm aku..
2 hary giliran angah ni giliran aku plak..
ish2..naek loya la tekak mak aku,adek ngan mak tok ngadap muka aku jer dua bulan..
kalau keje pon mcm best gak an..
benci nyer..
aku lupe plak cuty ni nak kne study dari A sampai Z..hahaha..
mampos pecah otak aku..
jgn giler mroyan sudah..hmm..
boring..boring..
hmm..ada lagi satu hal yg paling menyesakkan dada aku..
naseb x maty jer taw..
aku slalu beno gadoh ngan bf aku..hadus2..
pnat lah..
rase mcm nk give up pon ade..
naseb la ade prasaan syg..
kalo x..good bye..
bosan2..
baek idop single snang..
x nyusahkan sape2..
x saketkan haty sape2 n x saketkan diri sendiri..
mula2 sumenyer indah...
tp nape tah lately ni dah mcm x bahagia jer aku rase..
bosan ar..
jd diri sendiri susah..
jd hipokrit lg org nyampah an?
stress ar kalau aku x slh pon aku dislhkan jgak..
kdg2 benda kecik pon..
wa kne maki mcm hape..
sdey gler siot tyme 2..
7 hari 7 mlm melalak..
da lme aku x melalak sbp laki..
tp,aku pjuk gak la sbp syg..
pekakkan tlinga n butekan mate jer kne maki mcm g2..
x bleh trime..
ntah la..
even da mcm2 aku wat tok pwaskan aty dye ttp aku di lyan mcm kwn2 dye jer..
bile aku ckp,dye kate aku x pham dye plak..
kdg2 aku rase nak jer pegi jauh..
tp nanty dye mesti kate aku ade jantan lain..
aduh!!aku xder feel pon ngan sape2..
2 jerlah..
balek2,aku jgak yg disalahkan..
sdey ar..
naseblah aku ni ade sket kekentalan haty..
kalau x..
aku dah wat cubaan bunuh diri..
ala2 drama tamil..
lagi satu hal..
smalam..aku tnye syg aku ke x..
pon kne mrh gak..
salah ke nk tnye cam2..
dye tanye kat aku..
aku x pnah mrh mcm g2..
rase mcm nk nanges jer skunk ni..
siyesly..nape org laen bleh..aku x boleh..knape??!!
aku nk jd ain yg dulu..
yg xpnah ade prasaan tok jd gf Hafiz Azizan..hmmm..
aku sunyi taw x..
kalau tak aku x cari dye..
x kacau dye..
nape dye wat aku jth cinta ngan dye????!!!


Wednesday, June 29, 2011

Sehari tak gad0h mcm nk demam rase...

Salam..hai incik blog yg aku kasihi...Hmm..ni la aktiviti bosan2..mengupdate ko..haish...nak dkat2 grad ni bosan membuak2..mcm nak muntah2 ase..dtg kelas bkn wat pe p0n..hmm..maen game,maen game,maen game..Incik blog..ni aku nk cter sal kesah hari ni..hesh..apeeee pon tak bleyh..tapi hari ni mmg byk mende jadik..sakit pale..tp wat2 cool..sbp aku kan ego setinggi langit..lalalala..ok,kte mule dari pg yep..hari ni,pagi2 aku dah bangun..around kul 5.45 pg..excited x aku??hehe..padahal aku bangon sbp nk wee wee..ala,pham2 la k..pas2 tgok2 blik air ade org..wah..ade jer yg semak lah..pas2 tetibe jer rjin..gsok lah uniform dulu..pas2 jer..pkir2 blek..alang2 dah wee wee..mandi jer terus..senang..pas2 bleyh sambong tdow blek..ngeh2..ngat nak pose..tp tetibe perut ase tegang gler..saket woo..last2 xjd..sambong bsok lak..pas2 siap2 nk g kelas..sampai2 jer singgah mak yam jap..bekpes ngan geng2..huhu..pas2 msuk2 kelas jer..da bkak lappy..konon nk maen angry birds..tp syg2 sy 2 nk tgok movie lak..so lyankan la..utk tidak membuang mase..aku pon wat2 rajin trun library nk pnjam buku..nak LJM la ktekan..padahal wat set0et jer..pas2 join dorang tgok movie..padahal aku ase dah byk kali tgok movie 2..pas2 jep..kul 1,g usha2 brang jap kat pelangi..ape lg..tgok jam idaman la..tp stress gler babi..dwet takde lah plak..hesh!!..then tr0s naek g POPULAR jap..cari novel..byk novel best taw..tp,yg terpilih..novel SWEET SOUR..baru bce sket jer..nanty mood dtg baru sungguh2 cik ain bace ea??pas2 dah bosan on9 plak..yg aku tak bleh blar..ade pompuan yg bermasalah kurap kat tgn..sib0k d0k like k0men aku kat wall laki aku..weyh!wa punyer suka lah..pas2 aku pon knon lah ngadu ngan apis..pas2 dye pesan tak yah kec0h2..relax2 jer..relax pale hotak awk ar..pas2 gadoh blek..padahal baru baek 2 jam..tensen2..pas2 aku plak jnis suke menjawab ckp dye..mmg berangen la org tue 2..dah..saket haty..nme pon jiwe remaja..panas beb..haha..then aku pkir2..ah!!mls nyer asek2 gad0h..aku pon ngalah la..pdm blek komen yg aku dah ckp..sume kot komen aku..kang ade setan panas plak bace..haha..plik aku,pe la yg aku ade rmai no jeles n skt haty..rasenyer x nyusahkan idop ko kot..bodoh nk mampos dak mentah ni..pas2 aku tgok jer kat wall..tetibe nk maki aku..siap ckp aku pompuan bertudung tp mcm pelac0r..OMG..x tergugat pon..sowi la baby..aku tak knal kau..so pe yg kau ckp n tulis..ibarat sampah jer..naek menyampah aku..kalo sangap sgt kat apis..amek la..2 pon kalo dye nak kat kaw la..aku no hal..pas2 aku pon tkar status kat wall..saje nk wat aty ko pnas..padahal aku sket pon x efek ngan makian kau..hok aloh..serabuk peruk aku nate beruk ni..ape2 hal pon..aku ttp syg apis..perangai apis yg xleyh blar..ble dah saketkan haty aku..pas2 wat lawak mintak kaki..ish2..dah la..pnat la taip pepanjang..nanty makin merapu aku..kang ngantok lak spe2 yg bace ni..hehe..pape pon..aku tetap peace..x boleh tension2..nanty jerawat naik..

Sunday, June 26, 2011

Aku tetap syg k0 m0k....

Apis2....
Nape awk suke sgt pkir bkn2 sal sy ni
Pelik lah..
Awk suke sgt nk dengar ckp org dr sy
Xder gnenyer awk nk dgar ckp ex sy 2
Plezla
Kalau awk x suke sy
Awk bleh pegi lah
Sy x hrap pape pon dr awk
Pe yg sy taw sy syg awk
Caye ataw x
Itu hak awk t0k nilai
Sbp sy rase sy da ckp byk kali kan??
Papep0n sy ttp syg awk
Awk mraj0k la lame mane p0n
Fitnah la smpai awk da habis ayat
Saya x kesah p0n
Dan sy xnak kesah
Wokey..itu jer dulu..

Monday, June 13, 2011

Lalalalala...Suka Duka Jun

Mcm da lme jek x update bl0g ni..
rindu x ngat plak an..hehe..
yek2 jer 2..
erm..this 2 week adalah week yg mengeWEAK kan aku..
stress der..
final exam k0t..adessss..
tp aku mcm ilex2 jer..
huh tak0tnyer..
hrp2 lulus la..
mmg aku puasa nazar shari..
dah la 2 jer..
0ne m0re things..
sgt rindu e2 incik..iLy b..
Siyesly p0y0..haha..tp tetap nk ltak an????