CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, May 20, 2011

Kisah dirimu dan diriku...

Ingin aku imbas kembali saat aku dan dia mula2 nk rapat
sedangkan dah bertawun si dia wujud dalam facebook aku (lama jgak kan??)
tapi tak pernah terlintas nk knal ngan lelaki ni ngan lbey dkat (bajet sombong..haha)
sampai la aku wat fb baru n aku still add lelaki ni
setelah 3 bulan tempoh idup fb baru aku ni,baru aku start rapat ngan dia
hmm..mcm poyo pon ada jgak..
mana tak nyer,aku yg start buzz dia..
bajet IM fb 2 mcm YM..haha
ala,bkn slalu pon..da fb xder kelebihan 2 kan??
lpas 2 jek men tkar2 num..bkn men gdik lg tyme 2..haha
maklumlah dua2 menyingle..mmg nk menggatal aje lah kijo ny0..
lpas jek dari 2 ktorang pon berkwn n berkawan
tp ntah knape ade sesuatu rase aneh yg wujud tanpa aku minta n aku sdar..
iaitu rasa SAYANG..bkn SAYANG biasa taw..
ms 2 mmg sush btol nk dptkn SAYANG dari dia
mungkin dia berhaty-haty k0t
Then,bila wujudnyer rase mcm 2..
baru aku sdar..
Wahhh!!dia amazing..
Walaupon dye glap sket,tp dye sweet..
Dye kachak..
Dye slalu nyanyi t0k aku n suara dye sdap..aku terpegun..
Dye kdg2 grang..tp,grang 2 t0k kebaikan aku jgak...
Dye skarang bf aku..
Tp, aku tak nak dye skadar bf
Aku nk dye jd suami aku..
Kekasih awal n akhir..
Lpas kjadian yg menimpa kwn aku..
Sush aku nk caye laki lain
Nmpk mcm baik,pendiam..tp tak guna...
So,skarang bia Hafiz Azizan ajelah ngan aku..
Aku hrap dye bleh jg aku..
Aku tak0t.....

My dear Mohd Hafiz Azizan

Syg hrap b tak ptus asa ngan hbungan kte..syg x main2 ngan b..pe yg syg wat smua t0k kbaikan kte nanty..t0k masa dpan kte..syg tak prnah tawar haty ngan b..syg nk sgt hbungan kte ni berakhir ngan satu lafaz (akad)..syg nk bahagia ngan b sampai ble2..mungkin org lain nampak b jhat..tp syg taw b x mcm 2 kan??syg mintak maaf kalu teguran syg wat b terasa haty..tp 2 sume t0k b jgak..bkn t0k syg..syg hrap b kuatkan smangat..id0p ni kne truskan walau payah mcm mane pon k syg..i always be with you..

Di saat ini
tensi0n2..tetiba lak resdung menyerang..jap2 g bilik air buang ingus..ahh!!tak slesa nyer..nk tanggalkan id0ng jap bleh tak???

0 khabar angin: