CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, January 31, 2011

Kepenatan yg melanda pd hary ni...

Haluw2...bl0g kuwh..ary ni pg2 jek kul 6 da kne bgun..tp,disebabkan ada anis kat lam toilet tyme 2,aku mensn0ozekan alarm kat hp aku,smpy 6 stgah..lam mamai2,aku pon psan ngan kakak epal ku yg comel..."akak,pas akak kter taw"..hehe..then,ngan tdak bermaya,ala2 mcm x ikhlas jek nk bgun,aku pon menggagahkan jgak diri ku tok mandi..dmi tanggungjwab tok ngare..aiseh..dan2..haha..then spty biase kat spital,aku menjlnkan tanggungjwb aku sbg student nurse..wad agk bz pd awal minggu ni..pas sorang,sorang yg msuk..ala,xnk msuk wad laen ke korang ni..herh..disebabkan agk overcontrol kat wad td..aku ngan terkocoh-kocohnyer siapkan keje n pulang ke ostel bersendirian..mne x klam kabut..brang satu pe pon x kmas..ngan ktil da mcm kapal karam nyer..isk2..terok btol..pas2,ngan ala kadarnyer aku pon bersiap..then trus ke TBS ataw Terminal Bersepadu Selatan..mak ai,da mcm airport la plak..cek tket pon siap pkai scanner..huh..nk canggih jek..tp,management hancos gaks..sblum menanty jam di tgn menunjukkan kul 4.30 ptg..aku pon duduk bersendirian kat depan platform..ish,boring jek..da la ngan dye pnyer air cond sjuk smpy mnusuk tulang..rse mcm da beku jek sluruh organ dlaman aku nih..ish..sme gak keadaannyer ble berada lam bas..meremang blu roma mak taw..disebabkan kepenatan yg thap maksimum ni..aku pe lg,x lpaskan pluang tdow la..aku men tdow jek tanpe menghiraukan org sekeliling..tah mcm mne rupe aku tyme 2..ah,aku pduli hape,yg pnting aku knyang tdow..hahahaha..pas2,sdar2 jek rupenye dah dokek somban upenyer den ni..hehe..tetibe ble da smpy jasin,jam plak..aku mule da moody..byk kali gak aku mengeluh..aku pantang jam2 ni..hish..skali ble nk dkat tangkak,rupenyer banjir..alahai,seb x ujan lebat tyme 2..kalo x,ag trok jam agknyer an...lastly,aku pon slamat smpy ke muar..kampung halaman baru ku..i mish my mom..skunk da jmpe pon ngan dye..(mls nk edit2,da pnat..xder idea)

0 khabar angin: