CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, October 12, 2012

Syukur Alhamdulillah

Hai uolz..Berdirinya aku di sini untuk mengucapkan syukur atas kata2 buruk si babi n si tapir terhadap hubungan aku n hafiz..aku pun x faham..apa yang dijaki kn sgt..agaknye balak dorang x bg kasih syg x..tu yg meroyan cm anjing tu..tapi xpe..aku rase cm artis pulak bila org suka bergosip sal aku ni..hihi..muka da la sememeh..pastu mlot busuk..ajak geng tu yg x tahan..takut nk sakit hati sorang2..kesian tgok budak terencat..mmg padan la ngan kerja yg di buat..ok..bye si jongang n si idung pig..muwah..kboi..

Wednesday, October 3, 2012

Rindu tangat2...haha

Hai semua...hok aloh..anderoid ni ado blogger app rupanyer..baru makcik taw..lame dah x update..buat blog x update..mcm masak tapi x makan2..boleh gitu?actually ngah ngantuk ni..almaklumlah..syif mlm..rabak sikit matanye..dicampur ngan mkn ubat batuk..lagi lah obedos..kui3..2 night more to go..hihi..pastu cuti..balik mersing..tp xtaw la sempat ke x jmpe heartfruit itew..rindu babat..ok lah..tu je..nanti gua update lagi..byk lagi story mory..tp ngah mamai..jadik x bole pikir ngan waras sgt..bye kawan2..

Assalamualaikum ;)


Sunday, February 12, 2012

Bahagiakah saya????

Assalamualaikum guys..
Ada baik ka???
Kepada haters..jgn gembira sgt ngan kesakitan aku..
Actually..aku bahagia jer..
ikhlas dari hati..
ternyata ape yg kau ckp smue palsu..
Hafiz aku tak mcm yg kau citer..
Juz depends on mcm mane cara jaga dye..
Nampak sgt la yg kau x pandai nk jg dye..
Kesian kau..(sambil senyum sinis)
aku juz nk pesan..kau jaga lah balak kau tu bek2..
takot lagi terok..
n one more things..
jgn ltak salah sendiri atas diri org lain..
tu je..
Jujo aku kate..Hafiz Azizan make me happy :)
Degil mcm mane pon aku..
Dye tetap sabar layan pangai aku..
Thanx a lot b..

Sunday, November 27, 2011

Intro plezzzzzz...

Hyep kawan2..
Assalamualaikum u olz...
Baru aku sedar diri yang aku byk cerita menda2 merapu..
Tanpa mengintro sikit sebyk about blog aku yang poyo-poyo gedik ni..
Muahahaha..ngee~ :D
Okey actually aku bukan la blogger hebat seperty mereka yang banyak pengikut..
Entry meletopppss..kebaboom...!!
But bagi aku pegikut yang ada kat blog aku ni adalah kawan2 aku..(~,~)
Coz..aku bukan sesape nak ada pengikut bagai..
By the way thanx ya frens..
Yang mane ada komen2 ngan terjah kat shoutmix tuwh..
Thanx gak yang sudi gatalkan mata baca entry2 gelabah aku ni..
Aku wat blog ni sekadar suka2..
Meluahkan apa yang  terkandung lam isi sel2 otak aku ni..
Tak lupa jugak jilid2 buku yang ada dlm kotak hati aku ni..
Nak bersuara..aku tak biasa sgt cter2 kat org..
Thats why aku menaip dlm blog ni..hihi..
Actually benda ni seronok la..
Bole kongsi2 cerita kan..
Aku pon suka jgak baca2 blog kalian..
Ada yang enak di baca..
Aku akan komen..
Tak pon aku jerit jek kat shoutmix korang..
Law tak ada shoutmix tu..aku jerit je mcm sakai..hehe
Lagi satu aku wat blog ni tok luahkan rasa cinta aku kepada mereka yang aku sayang..
Kerana..tanpa mereka..mcm xder oksigen jek paru2 aku..

Tentang Ain:
-Full name aku Noorain binti Razali
-Panggilan dari mereka (ain,along,syg..hihi)
-Kadang2 byk ckp..kadang2 pendiam..(ikot mood)
-Seorang yang berangen..
-Tak suka org ckp belakang..
-If aku suka..aku akn kata suka..and vice versa
-Suka matematik..hihi(tapi cont nursing..tak pham)
-Taken by Mohd Hafiz Azizan bin Mohamed Nasri..insya'Allah beliau bakal suami aku..
-Kata haty aku selalu nye tepat..
-Caring tapi garang..(adek2 ckp..huhu)
-Belum pro memasak...(malu..malu)
-Sgt suka menyanyi..(peduli org kata suara mcm katak x ckop oksigen)
-Senyuman Apis adalah pengubat seribu satu penyakit haty..sebap law dye angen..dye takkan senyum langsung..hampeh!!
-Cadbury adalah coklat kegilaan aku..
-Purple warna kegemilangan aku..(motif)
-Nasi Goreng again n again..love it..
-Impian..nak jadik manusia berjaya dunia dan akhirat..
-Nak kawen ngan apis ngok ngek..pastu ada baby yang comel..hihi(gatal!!!)



Kau Racun..Kau Penawar..

Toink..toink..toink..(sambil lompat depan notebook ni..hihi)
Assalamualaikum there..
Ekh lupa..selamat pagi u olz..
Sejuk bangat deyh..hikhuk~
Okey bebeh..again and again..
Berkaitan yayunk ngok ngek aku yang sowang tuh..
Entah kenapa aku suka giler nak story sal dye..
Dye ni wat aku byk nak bercerita..
Mcm penglipurlara lah pulop kite ni kan??
apeee pon cannot lolx..
Persoalan aku kepada sang kekasih..
Mok..nape kau wat aku ketawa??..
pastu kau wat aku sedih lalu aku pon nanges??
Kau nak soh aku jadik mcm org giler tu ea..
jap kang ketawa..jap kang melalak cam sakai..
Kau ni mang lebey la babe..
Jangan sampai aku panggang kau wat santapan harimau yunk..
Tapi mane sampai haty aku nak wat gitu..
Kang x memasal aku sunyi sowang2..
Pon bole giler gak..
Yunk..kau ni spesies racun ke penawar??
Aku pon x pham kekadang..
Bila aku tgok kau sebenarnye aku tgok diri aku sendiri kat cermin..
Sebap angen kau tu same dgn je ngan angen aku kan??
Mood mcm hape je..
x ada arah tujuan kekadang..
Tyme kte baek..memang very the sweet..
Lbey manis dari gula Melaka gittew yunk..
Tapi law da gadoh..
Masya'Allah..
pkir 40 kali aku..
kau ni bf ke musuh ketad aku??
Dahsyat....!!!
pastu kite baek balek tanpa sape2 mintak maaf..
Mcm gadoh budak2 ler kate ko..
Yunk siyesly talk..
Asal aku ngah bertekak ngan kau..
Mesty masa tu muka aku da mcm kucing kne sepak terajang..
Tak dpt aku nk explain kat kau..
Pokoknye aku mang moody lar..
Sakit haty ngan kau...
padahal tak perasan kau pon sakit haty ngan aku..
Masalah dpt pompuan keras kepala mcm aku..hik3..
Tapi gadoh2 pon kau tetap nombor satu bebeh..
Kau selalu soh aku g carik orang yang lbey baik n perfect..
Kau giler ke apis..
Da name aku ni degil..
ape lagi haty aku...
Kalau rase syg bole pindah2 mcm wat pemindahan organ...
Takpe lagi..(wat pemindahan organ pon seksa ngok!!!)
Aku ni mlot jer mcm sakai haram..
Tapi aty aku penoh ngan bunga2 cinta ko taw???hahaha..
Kadang2 yang terbaek tu maybe pada pandangan orang lain..
Tapi bukan pandangan aku..
Sebap aku asek pandang kau je doe..hehe
Yayunk ngok ngek..kau tu special bangat..
Mcm ABC special tuwh..ahaks..
Da la..semak jer tulis pepanjang..
Okey..tata titi tutu jah2 sekalian..
Adios.... =D

p/s: again tade gambo....malas nak letak..hope enjoyyyyyyyyy..


Friday, November 25, 2011

Berjalan Bersama

Assalamualaikum w.b.t...
Heyyo guys..
Apa kabo sume?? i sihat je Alhamdulillah..(padahal orang ta tnye pon..ahaks)
Ok..jap ea..nk lap peluh...fuhhhhh!!!!
Ok sygs..
Ni nak cter balek sal my incik..
Da lame kod x cter sal si oncet neyh..
Bangon tid0..bang0n tid0..
tetttt..
8 bulan sudaa berjalan bersama dye..
Opsss..maksud berjalan bersama bukan aku dok berkepit ngan dye sambil jalan ok...
Mampos!!!
hahaha..
Masya'Allah..kepenatan tu Allah s.w.t je yang taw..
Even dlm 8 saat pon mcm2 bole berlaku..
Ni pulak 8 bulan..
Ni bukan citer dongeng ok..
Aku bukan kuwat perasan mcm kaw..(tok yang berkenaan)
Orait..if aku kata..aku owayz happy dlm tempoh 8 bulan ni..
totally bodo2 u olz kne kencing..
Mesty la ada pahit n manis nye..
Ngat kitorang ni malaikat??
Tak aku wat dajal..dye wat dajal ngan aku..
Then same2 sakit aty n sakit jiwa..
But we all da decide nak same2 even ape pon jadi..
Kan awak kan??(mcm la dye baca)
Okey..kitorang law gado..gadohnye luar biasa..
Ish..ish..ish..
Kaw pe taw??taw nak mengata je kan??
Tak taw benda yang jadi..
Pastu dok ngumpat je..
Ngat aku ta taw??
Kemon gurl..
Kalau kau ase aku bodo..yang bodo tu sebenarnye kau..ok???
Aku..tak ada masalah nak waqafkan bf aku..
Tp kalau dye yang taknak..
Kau ase kau bole bersama dye ke??
Pkir la bek2..kau bunuh aku pon..
Belom tentu dye nak ngan kau..
0k..sekian terima kasih..
Leb-leb...semakin hary semakin syg aku kat kau..
Mekasih taw yayunk sebap still ngan aku..
Kau ni nakal..aku denga mcm2 cite bruk sal kau..
Sampai aku hampir ilang kepercayaan pada kau..
Tapi aku taw sebenanye kau tak mcm tu lagi kan??
Aku lagi kenal kau b..
Aku taw kau syg aku kan??
Kau slalu nyanyi tok aku..
Kau selalu kacau aku tido tngah2 mlm buta kan b..geram aku!!
Paksa aku bangon teman kau mesej..
Pastu kau pulak bantai tido sampai mata aku da x dpt sambong tido..grrrr!!
Tp sbp tu lah aku bakal rindu kaw bila kau xada ngan aku..
Kdg2 kau kejot aku pagi2..
Aku sengih je tgok kau yang kol..
Aku sayang kau..
Aku harap kau pon sayang aku..
Aku tetiba sgt rindu sama kau :'(
Tadi da la aku nmpk kau..haha..cekci lolx..
Kau kan bhan tok aku menganjeng..
Law tak ada kaw..
Susah la nak menyanyah kan yayunk??
Ok bai :)

p/s: maaf xletak gambo..kawan malas la..hee~agak sengal pilih tulisan kaler merah ngan background kuning..

Tuesday, November 22, 2011

Peace yawww =D

Assalamualaikum guys...
senyum senget sket..:/
Amboi happy nampak Malaysian people..
Termasok owg yang ngah menaip ni..
Tido sambil senyum senget kot mlm tadi..
Cewah..
Terbaek la skandal2 aku maen bola..
Even byk drama king..haha
Emo skali maseng2 tgok bola last nyte..
Aku???huh..jgn ckp ar..
Mulot dok nyumpah seranah player indo jer..
Maen cam gam bin pang..
Pandai tapi tak ckup bijaksana..
Lawak pon ada..sebap aku ni jarang melayan bola..
Tetiber jek aku terjebak..
Sbp terasa kemeriahan even tgok kat umah jer..
Mak aku da terpekik terlolong da..
MAk tok aku wat muka pelik jer tgok..
Sampai kan dye kata..apahal mcm nak gadoh jer ni???
hahahaha..gasak jah!!
yang penting kita enjoy..
tapi yang aku tak pham..
pakcik aku tgok bola mcm org stupor (xada feeling)
kitorang da mcm sakai da men jerit2..
hikhuk....(~,~)
menggelabah ken????
yang penting...
Malaysia champion..
kau ader??kau takder kau diam!!!


tangisan kecundang :)
mood: patah suda sayap garuda..peace <3